Hıdır Sarıkaş Canımız Hakka Yürüdü

Köylülerimizi, genç yaştaki sevdiklerimizi, kaybetmeye devam ediyoruz...Son yıllarda Kocaeli'ne taşınarak orada ikâmet eden Hıdır SARIKAŞ canımız, kardeşimiz ne yazık ki bugün sonsuzluğa yürüdü.

Hıdır SARIKAŞ bilindiği üzere böbreklerinden birisini önceki yıllarda kaybetmiş, diğer böbreğinde de büyük oranda fonksiyon kaybı meydana geldiğinden zaman zaman önemli sağlık sorunları yaşıyordu. Geçirdiği Kovit sonrasında Akciğerleri su topladığından ara sıra bu konuyla ilgili hastaneye yatışı da yapılıyordu. Yakın zamanda bir hafta süresince hastanede tedavi gören SARIKAŞ önceki gün taburcu edildikten sonra yeniden rahatsızlanmış kaldırıldığı hastanede saat 18.30 gibi Kalp krizi geçirerek aramızdan ayrılmıştır.

Başta eşi ve çocukları olmak üzere SARIKAŞ ailesine ve acısını yüreğinde hisseden Güzelkent / Tatan köy halkına, tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz.

Sere der o cirana weş bo. 
Cae to cennet bo.
Wertê gul o sosına de bo. 
Oğur bo Xıdır abe.

Cenaze töreni Kocaeli Derince Esentepe'de bulunan Cemevi'nde saat 13.00 de yapıldıktan sonra Çınarlı mezarında defin edilecektir.
Devri daim olsun
Işıklar içinde uyusun.

İRTİBAT Yeğeni: Turgut Sarıkaş :0 543 427 28 49 

FACEBOOOK BAŞSAĞLIĞI MESAJI ALANI:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.