Burhan Özen canımız hakka yürüdü

Köylülerimizi, genç yaştaki sevdiklerimizi, kaybetmeye devam ediyoruz...Günlerdir iyi bir haber almayı dilediğimiz Burhan ÖZEN canımız, kardeşimiz ne yazık ki bugün öğlen saatlerinde sonsuzluğa yürüdü.

Burhan ÖZEN bilindiği üzere zaman zaman epilepsi benzeri sağlık sorunları yaşasa da hayatının akışını buna göre düzenleyebilmişti. Yakın zamanda adını anmak istemediğimiz bir illetin vücudunu sardığı görülünce ailesi tarafından Muş’tan Erzurum’a, oradan İzmir’e getirilerek tedavi edilmesine çalışılmıştı. En sonuncusu sevk edildiği Çiğli Can Hastanesin olmak üzere İzmir’de birkaç gün süren yaşam mücadelesi 30.01.2023 Pazartesi günü sona eren ÖZEN bu mücadelesini ne yazık ki kaybetti ve hepimizi çok üzdü.

Başta eşi ve çocukları olmak üzere ÖZEN ailesine ve acısını yüreğinde hisseden Güzelkent / Tatan köy halkına, tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz.

Sere der o cirana weş bo. 

Cae to cennet bo.

Wertê gul o sosına de bo. 

Oğur bo Burhan abe.

Cenaze töreni için uğurlamaya katılmak isteyen canlar 31.01.2023 Salı (Yarın) sabah 9 civarı Küçük Çiğli Cemevi’nde buluşulacak ve en geç 11.00 de memlekete doğru yola çıkılarak köyümüzdeki Ziyara Boveri mezarlığında 01.02.2023 Çarşamba günü toprağa sırlanacaktır.

Devri daim olsun

Işıklar içinde uyusun.

 

İRTİBAT

Kardeşi Gündüz ÖZEN :0  537 899 58 12

Kardeşi Erkan ÖZEN:0 539 223 04 41

 

 FACEBOOOK BAŞSAĞLIĞI MESAJI ALANI:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.